Time:

Thu May 06 // 16:30 - 18:00

Stage:

Big Ideas

Language:

danish

Spilteknologier rykker grænserne for moderne digitalt design

Vær med, når vi dykker ned i anvendelsen af spilteknologier i kreative digitale produktioner. To vidt forskellige virksomheder, Plandisc og Alchemist, fortæller og viser frem.

Key Take-aways

  • Bliv inspireret til at bruge spilteknologi og spilmekanismer i nye rammer og brancher
  • Få en unik indsigt i samarbejdet mellem Dania Games og Plandisc om implementering af gamification i virksomhedens kerneydelser
  • Hør om samarbejdet mellem 3D College og den 2-stjernet Michelinrestaurant, Alchemist om udvikling af den kreative proces.

Arrangementet præsenteres af Dania Games, 3D College Denmark og Norddjurs Kommune.

Til arrangementet får du udvidet din forståelse for anvendelsen af spilteknologi og spilmekanismer, og hvordan disse kan bruges til at udvikle moderne digitale designs og produktioner i nye rammer og forskellige brancher.

Du vil lære mere om, hvordan 3D Colleges ekspertise inden for 3D Grafik kan være med til at skabe en sanselig og kulinarisk oplevelse, som hos restauranten Alchemist i København, og du vil blive klogere på, hvorvidt spil kan inddrages som en del af organisationsplanlægning i organisationer og virksomheder, som Dania Games i samarbejde med Plandisc har udviklet.

Program:

  1. Introduktion til spilteknologier og spilmotorerne Unity og Unreal og mulighederne for at bruge dem i andre og nye sammenhænge, f.eks. i digitale produkter for virksomheder v. Mikkel Lodahl, Institut for Dansk Spiludvikling.
  2. Spændingsfeltet mellem teknologi og kreativitet“. Oplægsholder: Jon Angelo, Creative Director og 3D Grafiker Kåre Knudsen Squindo (tidligere elev fra 3D-college) ved 2-stjernet Michelin-restaurant Alchemist
  3. Gamification i et B2B SaaS tool, Oplægsholder: Torben Stigaard, Partner i Plandisc

Similar events

{{event.name}}
{{event.format.label}}
{{event.dates.start_time}}-{{event.dates.end_time}} ·

Organizer:
Location:
, {{topic}}