Time:

Tue May 07 // 13:00 - 18:00

Price:

free

Location:

Seats left:

open

Language:

danish

Smart Messe

Smart Syddjurs afholder Danmarks første smart messe og sætter fokus på udnyttelse af digitale teknologier til at styrke samarbejdet mellem borgere, virksomheder og det offentlige.

Key Take-aways

  • Inspiration til arbejdet med Smart City
  • Fokus på brugen af data både i det offentlige og det private
  • Rullende workshops og oplæg om digitale teknologier

Smart Syddjurs er en vision om et samfund, hvor borgere, virksomheder og det offentlige samarbejder aktivt om at bruge digitale teknologier til at sikre og udvikle det gode liv. Vi skal sammen sørge for, at vi høster frugterne af de digitale løsninger, samtidig med at vi løfter de udfordringer, der følger med en stigende digitalisering.

Ved at skabe synlighed omkring de teknologier der er tilgængelige og som på sigt kan anvendes, giver vi borgere og virksomheder i Business Region Aarhus mulighed for at blive en aktiv del af Smart Syddjurs. Formålet med messen er derfor at vise, hvordan digitale løsninger kan være med til at udvikle det gode liv ved at skabe vækst, mere erhverv og god velfærd. Deltagerne på messen får mulighed for at se og afprøve ny teknologi, og der bliver lukkede workshops man kan få indblik og åbne workshops man kan deltage i samt oplæg og debatter. Der bliver altså rig mulighed for at blive inspireret, men også for at komme med egne input og ideer.

Temaer der berøres: Erhverv & Iværksætteri, Mobilitet, Velfærdsteknologi & Sundhedsinnovation, Borger til Borger og Skole & Uddannelse.

Kom og hør:

  • kl.13.30 Nikolaj Sonne fra DR om ”Brugen af data og teknologi i skolerne”
  • kl.16.30 Anders Lund Madsen fra DR ”Gå ikke i panik, sådan overlever du den digitale tsunami”

Se det færdige program her.

I tilfælde af problemer med tilmelding på IWDK, kan du skrive en mail til Lasse Ziska på lazi@syddjurs.dk.

Vi ses på messen.