Time:

Wed May 08 // 09:00 - 12:00

Price:

free

Location:

Seats left:

25

Language:

danish

Local Rock Stars Junior

Local Rock Stars Junior er en faglig halv-dags konference, og bygger på de samme principper som Local Rock Stars - blot for et yngre publikum!

Key Take-aways

  • Bliv klogere på hvilke it uddannelser Aarhus byder på og hvilke jobs de kan lede til
  • Hør inspirerende talks fra Local Rock Stars inden for it branchen
  • Bliv inspireret til at gøre din passion til din karriere eller starte din egen it virksomhed op

For første gang under IWDK afholder vi konceptet Local Rock Stars Junior. Ideen er at involvere unge i den teknologiske udvikling og give mere viden om de muligheder der er i form af lokale it-uddannelser og jobmuligheder inden for it.

Programmet byder på tre spor:

Spor 1: Mit første it job:

På dette spor er der fokus på vejen fra it uddannelse til det første job i it branchen. De unge, dygtige og passionerede talere deler ud af deres erfaringer om vejen fra studie til drømmejob.

Spor 2: Mit job i it branchen:

Dette spor indeholder talks fra 5 forskellige Local Rock Stars i forskellige it-stillinger i Aarhus. Disse talere er med hver deres profession the best in the biz. Og vi kan blandt andet løfte sløret for, at to af dem var track hosts på Local Rock Stars 2018.

Spor 3: Min egen it virksomhed

Spor 3 byder på iværksættere, der i løbet af de seneste år har startet deres egen it-virksomhed op i Aarhus. Disse talerne er alle ildsjæle og brænder for iværksætteri og deres virksomhed.

 

Der er en begrænsning på 35 elever pr. spor.