Time:

Thu May 09 // 09:45 - 10:15

Price:

free

Location:

INCUBA

Seats left:

open

Language:

danish

IoT: Nu giver tågekanonerne selv besked, når de skal serviceres

CEO i Protect A/S, Poul Dalsgaard, fortæller om idéen bag og processen med at konstruere IntelliCloud, som er et cloud-baseret servicerapporteringssystem, der overvåger kundernes installationer 24/7.

Key Take-aways

  • Hør tankerne bag digitalisering af et ellers klassisk offline servicebesøg, som jo egentlig handler om fysisk at køre ud til en kunde for dér at finde ud af, om alt er i orden
  • Hør om erfaringerne med at styre og drive et digitaliseringsprojekt med eksterne leverandører og input fra udvalgte kunder/brugere
  • Hør, hvordan et digitaliseringsprojekt kan tænkes som en helt ny forretningsmodel, og hvordan IoT kan afføde en ny måde at tænke produktudvikling på

PROTECT IntelliCloud™ fjernovervåger kundernes tågekanoner døgnet rundt. Den digitale omstilling, som Protect A/S blev nomineret for, hedder IntelliCloud og er et cloud-baseret servicerapporteringssystem.

Virksomheder med tågekanoner som indbrudssikring samt alarminstallatører kan døgnet rundt følge med i, om de registrerede tågekanoner yder det optimale eller har behov for et teknikerbesøg. Det øger sikkerheden og reducerer tidsforbruget, som i sidste ende betyder lavere omkostninger.

IntelliCloud er nem at bruge via alle typer computere, tablets og smartphones. På sitet kan alarmfirmaet på et interaktivt kort finde den pågældende kunde og ad den vej få adgang til data om de enkelte tågekanoner. Eller de kan finde den pågældende kunde og tågekanon på et skema, da hver enkelt kunde og lokation er forsynet med de oplysninger, som alarminstallatøren har indtastet om dem.

”Vi er de første i branchen, der kan levere et værktøj som IntelliCloud. Dermed har vi fået en stærk konkurrencemæssig fordel på verdensmarkedet. Med vores system ved vi, hvad der sker, før kunden selv opdager det. Alarminstallatøren kan derfor proaktivt tage kontakt til kunden og afhjælpe problemet med det samme.

Vi ser det derfor som en banebrydende løsning, der vil betyde større sikkerhed og sparede ressourcer for både kunden og alarminstallatøren. Og det bedste er næsten, at systemet er gratis for brugerne at anvende”, udtaler CEO Poul Dalsgaard, Protect A/S, om sit digitaliseringsprojekt.

OBS: Dette event er en del af track’et: DIGITAL TRANSFORMATION I DANSKE SMV’ER