Time:

Tue May 12 // 10:00 - 14:00

Wed May 13 // 10:00 - 14:00

Thu May 14 // 10:00 - 14:00

Price:

Free

Location:

Filmbyen

Seats left:

open

Language:

danish

CRAFT – IWDK2020

Over tre dage skaber elever innovative løsninger med teknologi rettet mod reelle problemstillinger. Eleverne undersøger, skaber og præsenterer til sidst deres løsningsforslag.

Key Take-aways

  • Elevsamarbejde om innovativ problemløsning med IT
  • Udarbejdelse SoMe kampagne - IT som kommunikationsværktøj
  • Samarbejde med og feedback fra større danske virksomheder

CRAFT er elevsamarbejde om innovativ problemløsning med IT som accelerator for processer og produkt. CRAFT understøtter skolernes hverdagspraksis hvor samarbejde, innovation, problemløsning og brug af IT i en global verden er omdrejningspunktet. Der lægges op til, at eleverne skal undersøge, hvordan teknologi kan være med til at løse en udfordring, eller hvordan man ved mod-design kan løse en udfordring, der allerede har teknologi repræsenteret. 

Et CRAFT-projekt er arbejdet med et reelt problem. Det kan være en lokal, et nationalt eller globalt problem, der har en autentisk modtager. Elever undersøger problemet, de innoverer, designer et løsningsforslag og præsenterer deres ide og får feedback fra deres målgruppe. De kan gennemgå denne proces iterativt – altså flere gange for at forbedre deres løsningsforslag. 

CRAFT@IWDK 2020 er et samarbejde mellem Børne- og undervisningsministeriet (STIL), IWDK og toneangivende virksomheder. Temaet er: Trust & Tech, Today & Tomorrow.

 

Husk at tilmelde dig ved det eksterne link “buy tickets here”.

Similar events

{{event.name}}
{{event.format.label}}
{{event.dates.start_time}}-{{event.dates.end_time}} ·

Organizer:
Location:
, {{topic}}