GREEN TECH

Bæredygtig hverdag, få indblik i de digitale muligheder – digitalt oplæg

Day
May 4, 2022
Time
19:00-
20:00
Location
Digital Event
Language
Danish
Price
0
Seats
0 /
0

OBS: Tilmelding via link her!

Vil du også gerne bidrage til at mindske klimaforandringerne? Vil du gerne have en mere bæredygtig livsstil? Synes du ind imellem at det er svært at finde ud af, hvad der er ’det rigtige’ at gøre? Har din teenager fået klimaangst og lider du af flyskam?

Vi er alle sammen kun mennesker og mediernes fortællinger om klimaforandringer og biodiversitetskrise kan nogle gange synes meget dyster – men fortvivl ikke. Der er håb. De gode løsninger findes og der er en hel masse du selv kan gøre.

På dette foredrag bliver du klædt på til at træffe gode bæredygtige valg som er lige til at udføre – også selvom din hverdag nogle gange er hektisk. Du får viden om, hvor det er vigtigst at sætte ind, hvis du vil gøre den største forskel. Vi tager fat i nogle af hverdagsdilemmaerne og taler fx om hvorfor plastic rundt om agurkerne kan være en god ide, selvom det øger mængden af emballage. Endelig giver vi en række gode bud på, hvordan du kan bruge teknologien og divers apps til at gøre hverdagen mere bæredygtig.

Oplægsholder er Trine Plambech, leder af forretningsområdet Digital Bæredygtig Omstilling ved Alexandra Instituttet. Trine er en erfaren oplægsholder og optræder ofte i medierne som ekspert indenfor bæredygtighed. Trine er en dygtig historiefortæller og er kendt for at kunne forklare det komplekse så alle kan forstå det – du kan glæde dig til et levende og inspirerende foredrag.

Det vil være muligt at stille spørgsmål i kommentarsporet undervejs. Vi anbefaler, at man klikker sig ind på linket i god tid før, så man er sikker på at der er hul igennem inden oplægget starter.

Arrangementet er en del af programmet på dette års IWDK 2022 – en Aarhusiansk techfestival der arrangeres af Aarhus kommune.

Program

Program coming soon!

who’s attending
Contact person
Trine Plambech
Share the event
#IWDK2022
#TECHITFORWARD
FB
LI
TW
@
SPEAKERS

Trine Plambech

Principal Green Urban Designer – Alexandra Instituttet
EVENT ORGANIZER

Center for Digital Pædagogik (CfDP)

We are an Aarhusbased NGO, with over 17 years of experience in the field of young peoples digital lives. Our purpose is socio-economic and thus non-profit / charitable, and all profits go to vulnerable youths and children.
LIVESTREAM
LIVESTREAM

Explore GREEN TECH Events

På rejse ind i fremtidens grønne og digitale energisystem
May 5, 2022

08:30-
16:00
AT Dokk1
GREEN TECH
Fra Digital Strategi til Forretningspotentiale med IoT
May 6, 2022

08:30-
14:00
AT Ecopark
GREEN TECH

IWDK_AARHUS_

NAME
E-MAIL
TITLE
COMPANY
No attendees yet
NAME
TITLE
COMPANY
No attendees yet