Time:

Fri May 10 // 13:00 - 14:00

Price:

free

Location:

Dokk1

Seats left:

30

Language:

danish

Åben kildekode – åbent demokrati?

Tænk engang på demokrati, digitalisering og open source samtidigt. Kører det rundt for dig? Så kom og få det sat på plads af politiker Karen Melchior, professor Morten Kyng og Sture Lenbroch fra Red Hat

Key Take-aways

  • Open source & medborgerskab
  • Digitalisering vs. demokratiet
  • Kan vi følge med?

Vi stiller demokrati og digitalisering på spidsen, når vi inviterer Karen Melchior (Politiker, Det Radikale Venstre), Morten Kyng (Professor, Alexandra Instituttet) og Sture Lenbroch (Sales Manager Emerging Technologies, Red Hat Nordic&Baltics) inden for i CFIA (Center for Innovation Aarhus) i DOKK1. Med hver deres baggrund vil de give forskellige perspektiver på den verden, vi lever i og kommer til at leve i.

Samtalen er modereret af Rasmus Frey fra OS2 – Offentligt Digitaliseringsfællesskab. Han bringer de store spørgsmål på banen: Hvordan vænner vi os som mennesker til den fortsatte digitalisering? Kan digitale hjælpemidler lede til mere direkte demokrati? Hvordan ser verden ud om 20 år? Det bliver en diskussion med store tanker og præcise argumenter.

 

 

OS2 – Offentligt Digitaliseringsfællesskab er en demokratisk forening af offentligt myndigheder, der udvikler open source-løsninger i samarbejde med private it-leverandørpartnere.

 

Arrangementet finder sted i CFIA Workshop zone (Det er i Dokk1. Tag glaselevatoren op til etage 2.2 og gå til højre umiddelbart efter du kommer ud af elevatoren)

Foto: Frederic Koberl & Pankaj Patel fra Unsplash.com (redigeret af OS2)